• POLARIS GENERAL™ 1000 EPS PREMIUM

  • Vanaf 22.490 00 *prijzen vanaf tractor homologatie, L7E prijzen zijn beschikbaar bij de dealer
Aandrijving De krachtigste in zijn klasse Met 100 PK is de Polaris GENERAL het krachtigste terreinvoertuig voor werk en recreatie. De Polaris GENERAL heeft de snelste acceleratie en 18% meer paardenkrachten dan de concurrent, zodat je altijd voorop rijdt.
Aandrijving

De krachtigste in zijn klasse Met 100 PK is de Polaris GENERAL het krachtigste terreinvoertuig voor werk en recreatie. De Polaris GENERAL heeft de snelste acceleratie en 18% meer paardenkrachten dan de concurrent, zodat je altijd voorop rijdt.

Koppel voor de zwaarste klus

×
Koppel voor de zwaarste klus De speciaal voor offroad-toepassingen ontwikkelde 999cc tweecilinder heeft een koppelbereik dat je door de zwaarste klussen heen helpt: dragen, slepen en scheuren.
Koppel voor de zwaarste klus

De speciaal voor offroad-toepassingen ontwikkelde 999cc tweecilinder heeft een koppelbereik dat je door de zwaarste klussen heen helpt: dragen, slepen en scheuren.

DRAAGVERMOGEN

×
DRAAGVERMOGEN Of je ‘m nu vollaadt met een complete kampeeruitrusting of inzet voor de zwaarste klus, met een laadvermogen van 500 kilo is de polaris general er klaar voor. Met zijn trekhaak en een trekvermogen van 680 kilo – geholpen door de mogelijkheid op de motor af te remmen, brengt de polaris general je lading veilig waar jij maar wilt.
DRAAGVERMOGEN

Of je ‘m nu vollaadt met een complete kampeeruitrusting of inzet voor de zwaarste klus, met een laadvermogen van 500 kilo is de polaris general er klaar voor. Met zijn trekhaak en een trekvermogen van 680 kilo – geholpen door de mogelijkheid op de motor af te remmen, brengt de polaris general je lading veilig waar jij maar wilt.

SUPERIEURE WIELOPHANGING EN VEERWEGEN VOOR DE BESTE PERFORMANCE

×
SUPERIEURE WIELOPHANGING EN VEERWEGEN VOOR DE BESTE PERFORMANCE De Polaris GENERAL beschikt over het snelst reagerende AWD-systeem, om je over de meest moeilijke routes heen te helpen. Alle vier de wielen springen bij als er meer tractie nodig is. Het systeem springt terug naar 2WD zodra het kan. Geen wachttijd om druk op te bouwen of het sperdifferentieel in te schakelen.
SUPERIEURE WIELOPHANGING EN VEERWEGEN VOOR DE BESTE PERFORMANCE

De Polaris GENERAL beschikt over het snelst reagerende AWD-systeem, om je over de meest moeilijke routes heen te helpen. Alle vier de wielen springen bij als er meer tractie nodig is. Het systeem springt terug naar 2WD zodra het kan. Geen wachttijd om druk op te bouwen of het sperdifferentieel in te schakelen.

De Polaris GENERAL heeft het allemaal

×
De Polaris GENERAL heeft het allemaal Torsiestangen voor en achter houden de GENERAL stevig op het rechte pad. De speciaal getunede ophanging met dubbel uitgevoerde vering, houdt 62% van zijn grondspeling over als het voertuig volledig beladen is.
De Polaris GENERAL heeft het allemaal

Torsiestangen voor en achter houden de GENERAL stevig op het rechte pad. De speciaal getunede ophanging met dubbel uitgevoerde vering, houdt 62% van zijn grondspeling over als het voertuig volledig beladen is.

Ongekende Veerweg en Bodemvrijheid

×
Ongekende Veerweg en Bodemvrijheid De Polaris GENERAL biedt een ongekend grote veerweg van vóór 31 centimeter en achter 33 centimeter en een grondspeling van meer dan 30 centimeter.
Ongekende Veerweg en Bodemvrijheid

De Polaris GENERAL biedt een ongekend grote veerweg van vóór 31 centimeter en achter 33 centimeter en een grondspeling van meer dan 30 centimeter.

Laadbak

×
Laadbak Klaar voor elke klus en ruimte voor alles wat je mee wilt nemen. Dankzij een laadvermogen van 272 kilo en een diepe laadbak kan alles mee. Altijd een hand vrij bij het in- en uitladen dankzij de achterklep met enkele sluiting. Dankzij de Lock&Ride®-technologie zijn accessoires eenvoudig te monteren.
Laadbak

Klaar voor elke klus en ruimte voor alles wat je mee wilt nemen. Dankzij een laadvermogen van 272 kilo en een diepe laadbak kan alles mee. Altijd een hand vrij bij het in- en uitladen dankzij de achterklep met enkele sluiting. Dankzij de Lock&Ride®-technologie zijn accessoires eenvoudig te monteren.

Geïntegreerde halve deuren

×
Geïntegreerde halve deuren De standaard halve deuren houden het weer waar het thuishoort: buiten. Ze zijn uitgerust met autoscharnieren, bieden een perfecte afdichting en kunnen ver openslaan.
Geïntegreerde halve deuren

De standaard halve deuren houden het weer waar het thuishoort: buiten. Ze zijn uitgerust met autoscharnieren, bieden een perfecte afdichting en kunnen ver openslaan.

High Performance wielen en banden

×
High Performance wielen en banden 14 inch matzwarte velgen van gegoten aluminium voor een indrukwekkende look, met standaard 27 inch GBC Dirt Commander 8-laagse banden. Perfecte zijdelingse grip, stijvere zijkanten, meer spoorvastheid in bochten en een grotere slijtvastheid, ook op zwaar terrein.
High Performance wielen en banden

14 inch matzwarte velgen van gegoten aluminium voor een indrukwekkende look, met standaard 27 inch GBC Dirt Commander 8-laagse banden. Perfecte zijdelingse grip, stijvere zijkanten, meer spoorvastheid in bochten en een grotere slijtvastheid, ook op zwaar terrein.

Standaarduitrusting

×
Standaarduitrusting De Polaris GENERAL Velocity Blue beschikt standaard over een Polaris HD lier met 2.000 kilo vermogen en voorbumper om je door elk terrein te krijgen en elke mogelijke klus te klaren.
Standaarduitrusting

De Polaris GENERAL Velocity Blue beschikt standaard over een Polaris HD lier met 2.000 kilo vermogen en voorbumper om je door elk terrein te krijgen en elke mogelijke klus te klaren.

Compleet nieuwe cockpit

×
Compleet nieuwe cockpit De Polaris General heeft een nieuw ontworpen cockpit die past bij werk en vrije tijd. Met premium kuipstoelen die je op je plek houden in zwaar terrein, een aanpasbaar instrumentencluster en eenvoudige in- en uitstap. Zo zet de GENERAL de nieuwe standaard in comfort.
Compleet nieuwe cockpit

De Polaris General heeft een nieuw ontworpen cockpit die past bij werk en vrije tijd. Met premium kuipstoelen die je op je plek houden in zwaar terrein, een aanpasbaar instrumentencluster en eenvoudige in- en uitstap. Zo zet de GENERAL de nieuwe standaard in comfort.

Nieuwe stoelen

×
Nieuwe stoelen De Polaris GENERAL heeft volledig nieuw ontworpen stoelen die je comfortabel op je plek houden, waar de route ook naar toe leidt: het circuit of een dag houthakken diep in het bos. Stoelen met brede zittingen met extra ondersteuning bieden een veilig gevoel. De bestuurdersstoel is verstelbaar voor een ideale rijpositie.
Nieuwe stoelen

 

De Polaris GENERAL heeft volledig nieuw ontworpen stoelen die je comfortabel op je plek houden, waar de route ook naar toe leidt: het circuit of een dag houthakken diep in het bos. Stoelen met brede zittingen met extra ondersteuning bieden een veilig gevoel. De bestuurdersstoel is verstelbaar voor een ideale rijpositie.

23 liter geïntegreerde laadruimte

×
23 liter geïntegreerde laadruimte Alles bij de hand dankzij een dashboardkastje en een 5,8 liter grote middenconsole met 12V aansluiting.
23 liter geïntegreerde laadruimte

 

Alles bij de hand dankzij een dashboardkastje en een 5,8 liter grote middenconsole met 12V aansluiting.

NIEUW DASHBOARD

×
NIEUW DASHBOARD Volledig nieuw ontwikkeld digitaal instrumentenpaneel wat meebeweegt met de verstelbare stuurkolom voor optimaal zicht. De combinatie van digitale en analoge meters geeft de snelheid, het toerental en tripinformatie door. De centraal geplaatste meter is instelbaar naar persoonlijke voorkeur en beschikt zelfs over een automatisch dimmende backlight die van rood naar blauw te schakelen is.
NIEUW DASHBOARD

Volledig nieuw ontwikkeld digitaal instrumentenpaneel wat meebeweegt met de verstelbare stuurkolom voor optimaal zicht. De combinatie van digitale en analoge meters geeft de snelheid, het toerental en tripinformatie door. De centraal geplaatste meter is instelbaar naar persoonlijke voorkeur en beschikt zelfs over een automatisch dimmende backlight die van rood naar blauw te schakelen is.

Polaris® Lock&Ride® Pro Fit

×
Polaris® Lock&Ride® Pro Fit De Polaris® Lock&Ride® Pro Fit cabinedelen houden de elementen buiten en maken je rit comfortabel. Of je nu op het circuit bent of hard aan het werk. Deze premium accessoires zijn in een mum van tijd te bevestigen dankzij de Lock&Ride® technologie. Onze Polaris GENERAL accessoires zijn nu te koop.
Polaris® Lock&Ride® Pro Fit

De Polaris® Lock&Ride® Pro Fit cabinedelen houden de elementen buiten en maken je rit comfortabel. Of je nu op het circuit bent of hard aan het werk. Deze premium accessoires zijn in een mum van tijd te bevestigen dankzij de Lock&Ride® technologie. Onze Polaris GENERAL accessoires zijn nu te koop.

ACCESSOIRES LOCK&RIDE

×
ACCESSOIRES LOCK&RIDE Of je nu de strijd aangaat met het zwaarste parcours of onder de meest bizarre omstandigheden werkt, de Polaris Engineered™ accessoires beschermen jou en je Polaris GENERAL™ altijd. Van bumpers tot draagarmbeschermers, van daken tot flankbeschermers, Polaris heeft accessoires ontwikkeld die je machine beschermen, wat je ook tegenkomt. Onze Expanded Anchor Mount en Polaris® Lock&Ride® technologie zorgt ervoor dat je snel en zonder schade componenten aan het frame kunnen bevestigen. Alles binnen 5 minuten. Vind nu de juiste accessoire voor jouw uitdaging.
ACCESSOIRES LOCK&RIDE

Of je nu de strijd aangaat met het zwaarste parcours of onder de meest bizarre omstandigheden werkt, de Polaris Engineered™ accessoires beschermen jou en je Polaris GENERAL™ altijd. Van bumpers tot draagarmbeschermers, van daken tot flankbeschermers, Polaris heeft accessoires ontwikkeld die je machine beschermen, wat je ook tegenkomt. Onze Expanded Anchor Mount en Polaris® Lock&Ride® technologie zorgt ervoor dat je snel en zonder schade componenten aan het frame kunnen bevestigen. Alles binnen 5 minuten. Vind nu de juiste accessoire voor jouw uitdaging.

Aandrijving

×